• Разпродажба
  • Новинка
Черна метална тъчпад, клавиатура, тъчпад клавиатура метална клавиатура с водоустойчива медицинска клавиатура

Черна метална тъчпад, клавиатура, тъчпад клавиатура метална клавиатура с водоустойчива медицинска клавиатура

 
BGN 225.22
BGN 214.00

Наличност
Налично

Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5-8 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Нашите Сертификати
Нашата Компания
Отличен Екип
. Технология Keyswitch : силиконов ключ за превключване на графиката : лазерно гравиране на легенди и герои на трайна боя монтаж сайл : монтиране на багажник G. Има и други размери клавиатури, можете да ми оставите съобщение за повече информация.35 кг размери : 400 мм x 124 мм (преден панел) захранващо напрежение : +5 V DC + / -5% комуникационен интерфейс : USB или PS2 (опция) ниво на защита : IP65 (преден панел) работна температура : -40 ~+70 с температура на съхранение : -50+80 CE FCC Ro HS съвместима поддръжка на операционни системи : DOS / Windows95 / 98/NT / ME/2000/2003/XP / Vista / 7, Linux, Mac и др MTBF >50000 H MTTR спецификация на метод за откриване на движение на панела : емкостное резолюция : 40 точки / мм прилагането на тази клавиатура основно се използва за сираци интернет терминали и информационни щандове на обществени места,терминали на самообслужване в банката, билетни автомати, бензиностанции, банкомати (атм), интернет-обществени телефони, промишлени конзоли и т. ние приемаме производството на поръчкови продукти в съответствие с вашите изисквания. Силиконови переключающие елементи, добра тактильная обратна връзка чувствителна тъчпад като курсорного версия на устройството за монтаж в rack ви позволява лесно да инсталирате на лазерно гравирано символи за отлично трайни, без сменяеми капачки приятелска оформление на всеки език са на разположение и то безплатно допълнителна такса спецификация : брой клавиши : 63+2 ключа Материал : неръждаема стомана (преден панел) и глиноземистый сплав (огромната дъска) преместване на ключ : 1,5 мм Срока на експлоатация на ключов превключвател : повече от 10 милиона операции. Основна характеристика на специално конструированный за здраво на околната среда, използвайте почищенный четка материал неръждаема стомана, както и специален дизайн на доказателства за вода, ПИ 65 защитава клас, тя има добро представяне на доказателства за вода, доказателство прах и доказателства за вандализъм, които правят добър избор за обществена полза или твърда среда. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Възстановяване/Връщане На Парични Средства
Ние правим всичко възможно, за да обслужваме нашите клиенти с най-доброто, което можем да направим.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.


Основни характеристики

Номер На Модела:
D-8608B
Приложение:
Таблет, Лаптоп, Работно Бюро, Номер На
Клавиатура в пълен размер:
ДА
Вид На Интерфейса:
PS / 2, USB
Стил:
Стандартен, Водоустойчив, Мултимедиен
Стил На Работа:
Водещ Каучук
Тип:
Жичен
Марка Тялото Ос:
N/A
Поддръжка На Китката:
No
Пакет:
ДА
Език:
Английски
Стандарт На Клавиатурата:
Мини Клавиатура
Стил:
тъчпада на клавиатурата
Трябва ли да се поддържа plug и play:
ДА
Водоустойчив Ниво:
IP65 (преден панел)
Интегрирани Периферни Устройства:
Trackball / Touchpad
Производството или на агенция класиране:
ТР-31
Материал:
Неръждаема стомана # 304
Стил:
антивандальная защита
Начин На Инсталация:
Инсталиране На Предния Панел
Клас вандалоустойчивости:
IK07
Език:
Моля, митница
Само На Ключове:
65 + 2 клавишите

Избор на клиенти