• Разпродажба
  • Новинка
Мост на Pantone цветове, обхванати версия gg5103 новата версия на GG6103N

Мост на Pantone цветове, обхванати версия gg5103 новата версия на GG6103N

 
BGN 332.80

Наличност
Налично

Първоначално мостът цвят обхваща версия gg5103 новата версия на GG6103 N
Мост на PANTONE цветове покрих (RGB, карта, цветен мост CMYK)
Незаменим наръчник за дизайнери, пресата и принтери-сега с 644 видове нови цветове, само в 1755 видове цветя с цветовете на RGB и CMYK!
Име На Продукта
Цветно Мостовое Покритие Pantone Color Bridge Coated
Модел №
GG6103 N(версия обновяване GG5103)
СКЛАД
Разположение
нето тегло
Около 0,6 кг
Цвят
1845 видове
Размер На Кутията
27х10х6см
Държава на оригинала
САЩ
Мостови плътни цветове на PANTONE за технология на печат или за уеб дизайн. PANTONE plus мост цвят серия добавляло 644 нови цветове, управлявани от пазара. Печат върху хартия с покритие, в удобен формат за паралелно сравнение, осигурява процеса на цветно моделиране на всички плътни цветове PANTONE. Само тази година сме добавили 84 вида цветове, включително и нов цвят на бузите и розови нюанси и чисти, светли, нови сини, зелени и лилави нюанси. Сега графични дизайнери, професионалисти предварително печат и принтери имат повече цветове от всякога, за да вдъхновява творчеството си и направи брилянтен!
Pantone-това е единствената международно признати цветова система за комуникация. Вие можете с увереност да посочите цвят на PANTONE, дори ако вашето производство е на другия край на света.
Безценен многофункционален помощен инструмент по цвят, COLOR BRIDGE може да се използва за избор и уточняване на твърди цветове PANTONE, за да се определи като цветът на PANTONE ще се показва при възпроизвеждане в CMYK, или за създаване на оптимално показване на цветовете на PANTONE за монитори и уеб страници. Стойността на HTML и удобна технология за предвидени за прилагане на цветови проби на различни носители.
Всички нови цветове са специално предназначени за отпечатване с помощта на постоянна дебелина на филма мастило, което ги прави лесно подбрани преса. Снабдени с какво помагат на образование мастило печат на смесване на цветове. Включва пощенски код цветове, инструмент за оценка на осветление, инструмент за корекция на цветовете на цифрови изображения и софтуер за актуализиране на вашите проектни приложения с най-новите цветя.
Този продукт включва в себе си безплатно изтегляне на софтуер PANTONE COLOR MANAGER, След регистрация на продукта. Този мощен софтуер ви позволява да въвеждам на Pantone цветове в любимите си дизайнерски приложения.


Основни характеристики

is_customized:
Yes
Тип:
Друго
Номер На Модела:
GG6103N
Материал на продукта:
Хартия И Картон
Размер На Опаковката:
27x10X6cm
Вид На Продукта:
Мост На Pantone Цветове, Обхванати
Surface Покритие:
ламиниране на фолио
вид печат:
Дълбок Печат
Бележка:
Поддръжка на официалния сайт на Pantone валидация
Применитесь към индустрията:
Опаковки, печат на текстил, облекло, тъкани, накити у дома

Избор на клиенти