• Разпродажба
  • Новинка
Нова марка CJ5T-15K859-AAW PDC паркинг сензор броня обект на обратната асистент радар за Ford 0002212315

Нова марка CJ5T-15K859-AAW PDC паркинг сензор броня обект на обратната асистент радар за Ford 0002212315

 
BGN 34.18
BGN 25.00

Наличност
Налично

моля, да ни кажете пълното си име и телефонен номер.
Смотрящ напред, за да се погрижат за вас с добри продукти и услуги.so моля, уверете се, че вашият адрес е на поръчка съответства на вашия адрес за доставка .
Контакти
●Ние сме опитна компания, работеща в областта на електронната търговия в продължение на много години. Моля, свържете се с нас за повече информация.
Като правило, ние можем да направим всичко възможно,за да ви помогне да се отбележи по-ниска цена върху опаковката, ако това не работи, моля, не забравяйте, че това не е Отговорност на продавача.
Митнически данъци
Международни Купувачи, Моля, Обърнете Внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.), Когато направите плащане, или ни изпратете съобщение. защо не се намери удобен начин за решаване на проблема.само отрицателна обратна връзка, без комуникация не може да получи помощ за решаване на проблема. Тези отговорности отговорност на купувача.
Ние ще организираме строга опаковка, за да се гарантира, че вашите продукти са безопасни. Замяната не бъде отправена, докато искът не бъде одобрена.
●Моля, направете вашите специални изисквания (цвят, опаковки, цената на декларации и т.
●Моля, направете плащане в рамките на 19 дни след края на търга. митническо оформяне много стриктно, клиентът трябва да си сътрудничат в процеса на оформяне, и ако има някакъв данък, клиентът трябва да я покрие.
Ако не сте получили стоката си в рамките на 40 работни дни от датата на изпращане, моля, свържете се с нас на първо място.
Описание
● Име на продукта : паркинг сензор PDC
● Номер на частта : CJ5 T-15 K859-AAW
● Друг Номер : 0002212315
Моля, обърнете внимание : единственият начин да бъдете 100% сигурни,че подробност е подходящ за вашия автомобил, - е да се провери оригиналния си номер, можете също така да се обадите на вашия местен дилър или ми пишете по електронна поща за he lp.
Изображение
Начин на плащане
●Ние приемаме плащане чрез Paypal, Cresit Карта, банков превод и други плащания, които поддържа .
●Ние изпращаме само потвърди поръчката addresses.
●Ако имате някакви въпроси, моля ,пишете ни на първо, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.
За някои страни, например : Русия, Аржентина и Гърция, Финландия, Израел и Бразилия, Нова Зеландия.
Заедно ние ще създадем още повече!
.
●Рекламации се приемат в рамките на 14 дни след получаване на купувача на стоките.
Доставка и доставка
●Обикновено, ние ще изпратим и свалете проследяване номер в рамките на 24 часа след като завършите плащането на поръчката.
●Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка , и вие трябва да ни даде номер за проследяване , доставка, причината за връщане и Вашия идентификатор . Ние ще следите кораба и ще се опитаме да направим всичко възможно,за да ви помогне възможно най-скоро, само отрицателна обратна връзка, без отношение не помага за решаване на проблема.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията / покупки. Моля, не оставят негативна или неутрална обратна връзка, без никакъв контакт.
Коментари
Ние много ценим вашите пет звезди положителна обратна връзка .


Основни характеристики

На езика на osd:
Обхват На Разговор:
1-1.5
търговска марка:
Сорго
Тип:
Видима
Името На Модела:
CJ5T-15K859-AAW
Вид На Материала:
Стандарт
Производствен Номер Детайли:
CJ5T-15K859-AAW
Автомобили:
Брод
Друг Номер:
0002212315

Избор на клиенти