• Разпродажба
  • Новинка
12 бр. / лот живопис кукла очи четка за павилиони има и писалка за нокти човече

12 бр. / лот живопис кукла очи четка за павилиони има и писалка за нокти човече

 
BGN 3.84

Наличност
Налично


Уведомяване На Купувача
1, на пътя за въздушна поща стълб Кит и пътя на въздуха стълб кит parcal по-евтино. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия. Така че, преди да купите, моля, прочетете внимателно помислете, какъв начин на транспорт, които ще използвате. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки. Моля, не публикувайте кандидатстват за спор поради бавната скорост на въздушна поща стълб Кит и въздушна парцел стълб на кит. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост.
2, ние имаме правото да променя експресна начин, в съответствие с истински експрес-статус. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор.
3, ние се уверяваме, че всички продукти, които доставяме са добри преди доставката. Ние не приемаме връщане на пратката. Ние не позволяваме на resposibility продукти сломленных превоз. След като сте открили, че продуктът е счупен преди подписването на договор, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение.Моля, не спорете по този въпрос.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки.
5, преди да подпише продукти, не забравяйте да се провери добре ли са опаковани и продукти. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт.
6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер. Уверете се, че те са ефективни.
7, Ако сте били в състояние да разберат нашите по-горе на 6 части, след това гостеприимсво за да купуват от нас. Тук имаме най-конкурентни продукти.
8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те имат на склад, в advanced.
Насладете се на времето си за пазаруване. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар. Отстъпка 5% може да се прилага при следващата поръчка.


Основни характеристики

Материал:
Вълна
Номер На Модела:
17070706

Избор на клиенти