• Разпродажба
  • Новинка
Въглеродни влакна, винил кожа корица гвардия за ASUS G74 G74SX G74SW G74S 17,3 инча

Въглеродни влакна, винил кожа корица гвардия за ASUS G74 G74SX G74SW G74S 17,3 инча

 
BGN 27.20
BGN 27.00

Наличност
Налично

изявление
Доказан Правообладателям
Ние стриктно контролират автентичността на нашите продукти, ако има някакъв продукт, се твърди, че нарушава вашите права на интелектуална собственост, моля да ни уведомите и ние веднага ще съответните списъци. 1,сте проверили размера на кожата и дупка,дали тя е вярна.Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти, предлагани на пазара. аз наложим кожата на корицата в плик,че тя е имала някаква гънка . Моля, не бъдете твърде сурови и се стремят към съвършенство. 3, Ако кожата не е нивелиран, трябва да бавно свали я веднага и отново поставете . Всички изпращане на въздушна поща, без допълнително заплащане. Така че не забравяйте да държи кожата изравни.
По-долу е даден урок за инсталиране на винилови стикери за кожата : може да се намери партньор за прилагане и ще стане по-лесно. набра чрез традиционната концепция за черупката защитно фолио, с помощта на нов южна корея внос на екологично чисти материали, имитация на текстури силна текстура, която носи естествен и удобен за сетивно удоволствие.ако сте получили артикула. той ще прилепва плътно . условия на доставка
Доставка по целия свят на разположение на всички стоки гарантирано се изпращат в рамките на 24 часа, всички продукти се изпращат с въздушна поща, това обикновено отнема около 10-25 дни, за да пристигнат на адреса си, някои дестинации може да отнеме повече време на транзита. но, моля, не се притеснявайте.
В това число : горната кожа +рамка на екрана кожа+ около клавиатурата кожа
не трябва да се режат
Хей, просто има един и същ шивач за вашата помощ, защото друг компютър на страната е различно,моля,погледнете тази картинка и проверете си.
Най-важните причини за закупуване на нашите продукти
1. 2 , трябва Да се приведе в съответствие всички отвори, не може да се извършва с предимство.Ако кожата не е нивелиран, тя ще се отклони. Моля, позволете ни да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.Ефектът може да бъде не същата, като в края на всеки, за да се установи кожата. След като оптически правило точността умират нарязани, и добра интеграция лаптоп, и е износоустойчивые, кисловочные и алкалические, анти масло, леки за да почистите характеристики.Благодарим ви.Благодарим ви.ние сме директен дилър на заводи и можем да предложим най-ниските цени в Ebay.Това не се отразява на теплопотери лаптоп. Ако вашият преносим компютър - това е с други модели, моля, свържете се с нас.) Забележка : след приключване на пюре, ако се установи ,че кожата е плътно прилепнала, можете да използвате отоплението на сешоар, триене на повърхността на кожата с кърпа. свържете се с нас
Ако имате някакви проблеми, ние ще бъдем много щастливи да ви помогнем. ( Уверете се, че температурата на топлина не е прекалено висока, защото това ще доведе до деформация на кожата) Това е ръчна изработка техническа работа.
Всички елементи чисто нови и високо качество!
Ние сме твърдо ангажирани изключителен обслужване на клиенти.ние използваме Paypal. плащане
Ние приемаме плащане само чрез Paypal.
Моля, свържете се с нас, за да реши всички проблеми, преди да остави отрицателен коментар, и, моля, изчакайте нашия отговор, преди да предприемат стъпки, за да отворите дело или спор, 100% удовлетвореност на клиента е нашата цел.


Основни характеристики

Вид На Модела:
Твърд
Пакет:
ДА
Материал:
Винил
Пол:
Унисекс
търговска марка:
KH
Стил:
бизнес
Тип:
Лаптоп Замяна На Капака
Стил:
Етикети Върху Кожата

Избор на клиенти